Hovedlogo Kolbrun Retorikk

© 2010-2022, Kolbrun Retorikk AS | Orgnr. 911943123 | Personvernerklæring | Sitemap

Hva er Google Bedriftsprofil (tidl. Google Min Bedrift)?

Kolbrun Retorikk Google bedriftsprofil

Hva er Google bedriftsprofil?

Google Bedriftsprofil, tidligere Google Min Bedrift, er et verktøy for å synliggjøre din bedrift på nett. Spesifikt på Google søk og i Google Maps. Det er gratis, forholdsvis enkelt å sette opp og viktig for søkemotoroptimalisering.

De fleste bedrifter har allerede en forretningsoppføring hos Google. Den kan Google selv ha laget ved å hente informasjon fra internett eller ved at vanlige mennesker legger inn informasjonen i form av kartnåler i Maps, bilder osv.. Om du ønsker å ha kontroll på disse oppføringen, må du lage deg en Google Bedriftsprofil-konto for å få nødvendig eierskap

Les alt om dette i vår egen artikkel på vår nettside Designkalkulator. Her kan du også estimere prisen på design og/eller nettsider.

Til artikkelen.

Designkalkulator Hvit hovedlogo Kolbrun Retorikk

Vi tilbyr Google og Bing integreringspakke med Bedriftsprofil

Foruten Google bedriftsprofil, etablerer vi og kobler forskjellige verktøy fra Google og Bing som hjelper synlighet og søkemotoroptimalisering. 

Kolbrun Retorikk, som er bedriften bak designkalkulator.no, tilbyr mange tjenester innen visuell komunikasjon for bedrifter. Om det er grafisk design, branding, nettsider/hosting eller andre relaterte tjenester.

Finn ut mer

Andre saker