Hovedlogo Kolbrun Retorikk

© 2010-2022, Kolbrun Retorikk AS | Orgnr. 911943123 | Personvernerklæring | Sitemap

Hva koster en nettside?

Du vil bare vite hva det koster å lage en nettside og vi har skikkelig lyst til å gi deg et enkelt svar. Men det lar seg nok ikke gjøre dessverre. Det blir som å spørre «Hva koster en bil?», i alle fall til en viss grad. En nettside kan bli gratis (nesten i alle fall) eller det kan koste en liten formue. Som med en bil er det mange faktorer som bestemmer hva det til slutt vil koste.

Vi skal ta for oss de fleste av disse faktorene i denne artikkelen slik at du får et lite bilde av hva dette kan koste deg eller din bedrift. Og forhåpentligvis lærer du noe om nettsider også!?

Les alt om dette i vår egen artikkel på vår nettside Designkalkulator. Her kan du også estimere prisen på design og/eller nettsider

Artikkelen finner du her

Designkalkulator Hvit hovedlogo Kolbrun Retorikk

Vi tilbyr prisgunstige nettsider og tilpasset hosting

Du har bestemt deg for å bruke WordPress for din nye flotte webside. Da gjør du som over 30% av alle nettsider der ute og det samme som store selskap som Facebook, Sony og Disney. Prisen på et nettside er avhengig av mange ting, som designbehov, tekniske løsninger og hvor stor og kompleks den er.

Kolbrun Retorikk, som er bedriften bak designkalkulator.no, tilbyr mange tjenester innen visuell komunikasjon for bedrifter. Om det er grafisk design, branding, nettsider/hosting eller andre relaterte tjenester.

Finn ut mer

Andre saker