Hovedlogo Kolbrun Retorikk

© 2010-2022, Kolbrun Retorikk AS | Orgnr. 911943123 | Personvernerklæring | Sitemap

Hva er Heatmaps og opptak av brukerøkter i Microsoft Clarity?

Kolbrun Retorikk Microsoft Clarity opptak av brukerøkt

Hva er Microsoft Clarity?

Microsoft Clarity er et gratis verktøy for brukerinnsikt for nettsider. Den tilbyr brukerdata, heatmaps, clickmaps og opptak av ALLE brukerøkter på din nettside. Microsoft Clarity er lett å bruke og gir deg konkret innsikt i hvordan dine kunder bruker din nettside. Oppsett er enkelt og man begynner å få data ila få minutter. Microsoft Clarity gir deg mye innsikt i seg selv, men sammen med Google Analytics, Bing Webmaster Tools og Google Search Console vil du ha en nesten komplett innsikt i trafikken på ditt nettsted.

Les alt om dette i vår egen artikkel på vår nettside Designkalkulator. Her kan du også estimere prisen på design og/eller nettsider.

Til artikkelen.

Designkalkulator Hvit hovedlogo Kolbrun Retorikk

Vi tilbyr oppsett og opplæring i Microsoft Clarity

Vi setter opp Microsoft Clarity på din nettside og integrerer denne mot eksisterende Google Analytics-konto. Så gir vi deg en liten opplæring i hvordan å bruke og tolke informasjonen man får.

Kolbrun Retorikk, som er bedriften bak designkalkulator.no, tilbyr mange tjenester innen visuell komunikasjon for bedrifter. Om det er grafisk design, branding, nettsider/hosting eller andre relaterte tjenester.

Finn ut mer

Andre saker