Hovedlogo Kolbrun Retorikk

© 2010-2022, Kolbrun Retorikk AS | Orgnr. 911943123 | Personvernerklæring | Sitemap

Hva er en One Pager, eller nettside på kun en side?

Hva er en One-Pager?

En one-pager er en landingsside som inneholder alle elementene for nettsiden din. Når du for eksempel skroller nedover på siden så kommer du til mindre seksjoner som Om oss, Hva vi tilbyr, Kontakt Oss osv. En meny vil kun bestå av lenker til ankerpunkter for hver del av siden. Dvs. at om du klikker på menypunktet Kontakt Oss, skroller siden automatisk ned til delen som heter «Kontakt Oss».

Les alt om dette i vår egen artikkel på vår nettside Designkalkulator. Her kan også du estimere prisen på design og/eller nettsider.

Til artikkelen.

Designkalkulator Hvit hovedlogo Kolbrun Retorikk

Vi tilbyr prisgunstige nettsider og tilpasset hosting

Du har bestemt deg for å bruke WordPress for din nye flotte webside. Da gjør du som over 30% av alle nettsider der ute og det samme som store selskap som Facebook, Sony og Disney. Prisen på et nettside er avhengig av mange ting, som designbehov, tekniske løsninger og hvor stor og kompleks den er.

Kolbrun Retorikk, som er bedriften bak designkalkulator.no, tilbyr mange tjenester innen visuell komunikasjon for bedrifter. Om det er grafisk design, branding, nettsider/hosting eller andre relaterte tjenester.

Finn ut mer

Andre saker