Hovedlogo Kolbrun Retorikk

© 2010-2022, Kolbrun Retorikk AS | Orgnr. 911943123 | Personvernerklæring | Sitemap

Flere knops hastighet inn i fremtiden

Detaljer

jun 20, 2019
Ralph von Minden

Kategorier

Kunde

Atlantic Offshore

Atlanic Offshore

Atlantic Offshore har en av bransjens yngste og mest moderne flåter. For å kommunisere dette kom vi opp med ideen om en live fleetmap, som viser hele flåten live -hvor hvert skip befinner seg til enhver tid -hvilken fart det går i -hvor mange som er ombord -hvor mange overlevende det er plass til og mye annet spennende om skipene.

Atlantic Offshore hovedlogo

En visualisering av en connected fleet.

Nettopp begrepet connected fleet er noe som har gått igjen når vi har gjort analyser. Da vi analyserte bransjen og bransjens ønsker for fremtiden, så vi at Atlantic allerede var langt på vei inn i den felles drømmen om en connected fleet. Atlantics fokus på fremtidens teknologi, sikkerhet og miljø – har gitt dem god fart inn mot morgendagens offshorekrav. Ja, faktisk mange knop. Bare gå inn på fleetmapen og se. 

Fleetmapens mange bruksområder.

Visualiseringen av flåten ligger tilgjengelig på selskapets nettsider, i tillegg kan den settes opp på storskjerm i resepsjonsområdet, slik at ansatte, kunder og andre forretningsforbindelser kan følge med på flåten, og kanskje også lære noe om den. I tillegg er den fantastisk som feks start og slutt på foredrag og andre fremføringer av Atlantic. Man setter standarden, man viser hvem man er. Live.

En annen liten ting, som vi egentlig synes er ganske stor – barna som er hjemme – vi liker ideen om at man kan følge med på hvor mor eller far eller tante som er kaptein, er akkurat nå. Tenk så kjekt å kunne vise frem akkurat mammas skip, hvor det er, og hva det kan gjøre, til en venn eller to.

Posisjonene er pinnet med skipsikoner.

Hver av skipene er ganske nøyaktige tegninger basert på tekniske tegninger (GA) av skipene, så det trente øyet kan nok kjenne igjen de ulike skipene bare ved å se på den lille versjonen på kartet.

Andre saker