Hovedlogo Kolbrun Retorikk

© 2010-2022, Kolbrun Retorikk AS | Orgnr. 911943123 | Personvernerklæring | Sitemap

Frie sommerfugler i Bergen

Detaljer

feb 20, 2017
Elisabet Kolbrun Hansen

Kategorier

Kunde

Papillon

Å være ny i et land, å være ny i en kultur -er å være ny i eget liv.

Papillon gjør livet i et nytt land og en ny kultur bedre og enklere. Gjennom sine ulike lavterskel integreringsprogrammer for våre nye bergensere, sørger Papillon for at det finnes arenaer for arbeidstrening, språktrening og sosialisering. Hva er det som rører seg i den nye byen, hvor er min plass i den, og hvordan kan jeg være meg selv i den?

Logodesign: Papillon kom til oss med et ønske om en logo. En ganske konkret bestilling med tanker om å ha en sommerfugl i logoen, men ikke hvilken som helst – for det er blitt gjort flere forsøk på å tegne sommerfugl til Papillon tidligere, uten full klaff.

Papillon er fransk og betyr sommerfugl. At navnet allerede betyr sommerfugl – ser vi som en mulighet til å gå bort fra å tegne en tydelig sommerfugl-sommerfugl. Resultatet ble at vi fant frem de delene av sommerfuglen som kunne representere den reisen brukerne av Papillonprogrammene er gjennom. Vinger. Fly. Flykte. På vei. En retning. Inn for landing. Stikkordene våre for skissearbeidet, som endte opp med den noe forenklede versjonen av en sommerfugl. Den forenklede versjonen av en sommerfugl fungerer som et grafisk element både høyt og lavt i papillons profil.

Vi bare sier som Charles Dickens:

Jeg ber bare om å bli fri. Sommerfuglene er frie.

Atlantic Offshore hovedlogo

Andre saker